Nieuwhuis Logo

Voor meer informatie bel: 06 53486797

Landgoed Nieuwhuis: Jongensdroom

Midden in de natuur tussen Ootmarsum en Denekamp ligt Landgoed Nieuwhuis. De jongensdroom van Eddy Nieuwhuis: wonen en werken op zijn eigen landgoed. In 2010 werd deze jongensdroom werkelijkheid en het leuke is: Jij mag hiervan meegenieten.

Een luxe groepsaccommodatie in Twente - genieten met uw groep

De voormalige boerderij op het landgoed is omgetoverd tot een luxe vakantiehuis voor groepen. Voor een weekendje weg met vrienden of familie ben je hier van harte welkom. Je kan hier genieten van de rust van het Twentse platteland en de beleving van een landgoed. Je vindt hier veel, heel veel ruimte. Zowel binnen als buiten. En veel luxe en extra faciliteiten. Je hebt hier o.a. de beschikking over een sauna, stoomdouche en houtgestookte jacuzzi. De keuken is meer dan ruim en beschikt uiteraard over alle faciliteiten.

Vakantiehuis met zwembad

Is het binnen al een plaatje, buiten worden jouw verwachtingen overtroffen. Voor groepen met kinderen is het hier een waar paradijs. Met een heerlijk (buiten-) zwembad, een grote speeltuin naast de deur, een 3 hectare groot bos compleet met tipitent en heel veel speelruimte.

Paradijs voor jong én oud

Verblijft je met jouw groep op basis van zelfverzorging, maar geen zin om te koken? Direct naast de deur vindt je een meer dan goed restaurant. Kortom, een groot en luxe vakantiehuis annex groepsaccommodatie op een eigen landgoed met alle denkbare faciliteiten voor zowel volwassenen als kinderen. Je bent van harte welkom!

Ligging

Deze luxe groepsaccommodatie met zwembad is gelegen in Denekamp in Twente in de provincie Overijssel.

Een uitgestrekt landgoed en een prachtig gerenoveerde boerderij bieden u en uw vrienden en familie het ultieme comfort. Het landgoed ligt gunstig gelegen ten opzichte van de vele bezienswaardigheden die Twente biedt.