Nieuwhuis Logo

Voor meer informatie bel: 06 53486797

Jasper Kockmans - Capelle a/d IJssel

"In 1 woord: genieten!"

Beschikbaarheid en prijs

Reviews van onze bezoekers

Lees hier wat onze bezoekers te zeggen hebben over hun ervaring tijdens hun bezoek aan Landgoed Nieuwhuis

Familie Ensingh uit Sittard – Wat was het heerlijk op Landgoed Nieuwhuis. Het was volop hersft en het bos had de meest prachtige kleuren. De loslopende tamme konijntjes en de leuke shetlanders in de wei maken het plaatje compleet. Een boswachter heeft ons rondgeleid door het bos en hij wees ons alle bijzondere dingen. Nooit geweten dat de natuur zo leuk kan zijn.

Familie De Bruijne uit Den Oever – “In de zomer hebben we een week vakantie gevierd op Landgoed Nieuwhuis. We zijn heel vriendelijk ontvangen en hebben optimaal vakantie gehad. Het ruime zwembad was erg leuk voor de kinderen, terwijl wij op grote zitzakken in de tuin zaten met een hapje en drankje. Geweldig!”

Familie Stobben uit Meppel – “De natuur in Twente is erg mooi, we zijn dan ook veel op pad geweest in de omgeving. Ootmarsum, Lutterzand en Bad Bentheim zijn aanraders. Het dorpje Denekamp is ook erg leuk en gezellig. We hebben genoten van de rust en ruimte.”

Vriendengroep uit Winschoten – “Ons jaarlijkse vriendenuitje is nog nooit zo leuk geweest. We hadden allemaal leuke activiteiten geboekt, zoals een scootertocht, klootschieten en karaoke. Landgoed Nieuwhuis heeft alles om een weekend te laten slagen. Bedankt!”

Familie Stobbengoor uit Krimpen aan den IJssel – “De prijs-kwaliteitverhouding bij Landgoed Nieuwhuis is erg goed. Je hebt de volledige beschikking over een groot landgoed. Het bos is privĂ©-eigendom van de eigenaar en je hebt zijn toestemming om hutten te bouwen en gebruik te maken van de omgeving. Het huis is chique ingericht en straalt rust uit. Een heerlijke ervaring.”

Familie Jansen uit Bodegraven – “Wij hadden het schaatsarrangement geboekt. Prachtig! Bij aankomst lagen vrijkaartjes voor de ijsbaan klaar, samen met een heerlijk welkomstpakket met chocomel en slagroom, koekjes, worst, wijn en meer lekkers. De kaarsen stonden klaar en het haardje brandde al zachtjes. De ijsbaan in Nordhorn was geweldig voor onze kinderen, en de volwassenen hebben ook het nodige plezier gehad!”

Familie Sanderse uit Zaandam – “Wij hebben met acht volwassenen en acht kinderen een weekend in Landgoed Nieuwhuis mogen verblijven. Wat een rust en ruimte! Het huis is prachtig ingericht en straalt luxe uit, het bos in de achtertuin is prachtig en geeft het idee dat je in een andere wereld bent. Twente is erg mooi en Landgoed Nieuwhuis heeft ons verblijf alleen maar aangenamer gemaakt.”

Familie De Grave uit Bergen op Zoom – “Ons weekend op Landgoed Nieuwhuis kan niet anders beschreven worden dan subliem. De kinderen hadden alle ruimte en voor ons was er mogelijkheid genoeg om uit te rusten en te genieten.”

Vriendengroep uit Capelle aan den IJssel – “Met 14 vrienden zaten we een weekend op Landgoed Nieuwhuis. We hadden alle tijd om bij te praten en lol te maken, het is fijn om rust te hebben en geen rekening te hoeven houden met buren. Het weekend was zeer geslaagd, met dank aan Eddy Nieuwhuis.”