Nieuwhuis Logo

Voor meer informatie bel: 06 53486797

Wonen en leven

Bij entree van de boerderij komt u meteen terecht in de prachtige hal met luxe decoraties en sfeervolle aankleding. Hier bevinden zich een dames- en een herentoilet. Wanneer u verder loopt komt u in de lounge. Een gezellige hoekopstelling van banken met een grote flatscreen-tv waar u met het hele gezelschap kan zitten met een hapje of drankje, of waar u gewoon lekker kunt hangen.

De keuken is van alle gemakken voorzien. Aan het grote aanrecht is genoeg plaats, zodat u samen een lekkere maaltijd kunt bereiden. Voorzieningen als een koffiezetapparaat, waterkoker en combimagnetron zijn aanwezig. In de keuken staat een ruime eettafel waar u gemakkelijk met het gehele gezelschap aan kunt plaatsnemen. Via de keuken bereikt u het terras, waar een prachtige tafel van zes meter lang staat. Uw gezelschap kan aan dezelfde tafel plaatsnemen, dit maakt de late avonduurtjes extra gezellig. Als u via de keuken doorloopt, komt u opnieuw bij een toiletruimte met douche. Ook komt u bij de trap, die u naar de slaapvertrekken leidt.

Optioneel is op de begane grond een prachtige ruimte te huur om een feestelijk tintje te geven aan uw bezoek aan Landgoed Nieuwhuis. De zaal is 120m² groot en ideaal als feestlocatie voor grote groepen. De zaal is uitgerust met de nieuwste audiovisuele installatie en kan dienstdoen als bioscoopzaal of dansvloer. Kinderen hebben alle ruimte om te spelen. De zaal kan eventueel opgedeeld worden in twee aparte vertrekken.

In het huis mag niet gerookt worden. Buiten staan een rookzuil en asbakjes.

Vanwege haar indeling is Landgoed Nieuwhuis ook zeer geschikt voor zakelijke doeleinden, zoals vergaderingen en teambuilding. Kijk voor meer informatie op www.nieuwhuisresort.nl Heeft u tijdens uw verblijf vragen, dan kunt u desgewenst terecht op ons kantoor dat in hetzelfde pand is gevestigd. We doen er graag alles aan om u een aangenaam verblijf te bezorgen.